ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Θεωρώντας ότι ο κλάδος της κρουαζιέρας είναι ο πλέον δυναμικός και ανερχόμενος κλάδος της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου καταβάλλει αδιάλειπτη προσπάθεια για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, στοιχείων απαραίτητων για την προσέλκυση και εξυπηρέτηση περισσοτέρων κρουαζιερόπλοιων. Εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές για την ανάπτυξή της, συμμετέχοντας σε εκθέσεις για την προώθηση της, στοχεύουμε στην καθιέρωση του Τουριστικού Λιμένα Ρόδου ως λιμένα αφετηρίας Κρουαζιέρας (Ηome Port).

Σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα για την ασφάλεια των πλοίων & των Λιμενικών εγκαταστάσεων (ISPS) στις προβλήτες του Τουριστικού Λιμένα και του Λιμένα Ακαντιάς μπορούν να φιλοξενηθούν με ασφάλεια ως και 5 κρουαζιερόπλοια (Κ/Ζ) και περισσότεροι από 10.000 επιβάτες και μέλη πληρώματος κατά την διάρκεια μιας ημέρας.

Στις εγκαταστάσεις του Τουριστικού Λιμένα διαθέτουμε αίθουσα Home Port, κατάστημα DutyFree, αίθουσα αναμονής με κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κιόσκι για τον έλεγχο εισιτηρίων επιβατών που πρόκειται να ταξιδέψουν προς Τουρκία και Info desk με πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, τα αξιοθέατα και την αγορά της Ρόδου. Παράλληλα, υπάρχουν ειδικά οργανωμένοι και διαμορφωμένοι χώροι για στάθμευση των λεωφορείων προπληρωμένων εκδρομών και την ασφαλή πρόσβαση/επιβίβαση των επισκεπτών.

Οι παρεμβάσεις μας, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, εκτίνονται καθ' όλο το μήκος της χερσαίας ζώνης του λιμένος μέχρι το κέντρο της πόλης.Για περισσότερες πληροφορίες για τους ειδικούς κανονισμούς και τα ισχύοντα τιμολόγια λιμενικών υπηρεσιών απευθυνθείτε στις οικείες υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου
Τουριστικός Λιμένας Ρόδου, Τ.Κ. 85100 Ρόδος
Τηλέφωνο (+30) 2241034856

το τοπογραφικό διάγραμμα του Τουριστικού Λιμένα
Ακτή Σαχτούρη, Τουριστικός Λιμένας Ρόδου, 85100
+30 22410 43500
Μαρίνα Ρόδου
+30 22410 37927
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Εγγραφή Για Ενημέρωση

© 2015 www.litando.gr. All Rights Reserved
Designed by Dingo Marketing Team.