ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΚΑΝΤΙΑΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Ακτοπλοΐα

Το λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου συνδέεται καθημερινά με τον Πειραιά, με ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται με σύγχρονα, πολυτελή Επιβατηγά – Οχηματαγωγά πλοία (Ε/Γ-Ο/Γ).

Παράλληλα συνδέεται με τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ολόκληρο το χρόνο, ενώ τους θερινούς μήνες διενεργούνται καθημερινά δρομολόγια προς πολλά νησιά των Κυκλάδων.

Όλα τα πλοία αναχωρούν από τον λιμένα Ακαντιάς. Οι επιβάτες ακτοπλοΐας μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, που λειτουργούν εντός του λιμένα Ακαντιάς.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο Τουριστικός Λιμένας συνδέεται με το Marmaris, τη Datca και το Fethiye (Τουρκία) με Επιβατηγά – Οχηματαγωγά πλοία και Καταμαράν (Ε/Γ-Ο/Γ & Κ/Μ).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια απευθυνθείτε στις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Εμπορικό

Ο λιμένας Ακαντιάς εξυπηρετεί και τον Εμπορικό τομέα.

Το Σωματείο φορτοεκφορτωτών διαθέτει προσωπικό και μηχανήματα, που μπορούν να εξυπηρετήσουν την διακίνηση-μεταφορά γενικού φορτίου. Ταυτόχρονα, διαθέτει υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο για την εναπόθεση των φορτίων. Λόγω της λειτουργίας Τελωνειακής Υπηρεσίας, υπάρχει η δυνατότητα για διακίνηση και αποθήκευση εισαγόμενων/εξαγόμενων εμπορευμάτων. Ακόμα, διαθέτει ειδική γεφυροπλάστιγγα για ζύγιση του φορτίου ή έλεγχο βάρους οποιουδήποτε οχήματος. Για περισσότερες πληροφορίες για τους ειδικότερους κανονισμούς και τα ισχύοντα τιμολόγια λιμενικών υπηρεσιών απευθυνθείτε στις οικείες υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.

Ταχυδρομική Δ/νση :
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου
Τουριστικός Λιμένας Ακαντίας, Τ.Κ. 85132 Ρόδος
Τηλέφωνο (+30) 22410 43514 και

Σωματείο Φορτοεκφορτωτών
Τουριστικός Λιμένας Ρόδου Τ.Κ. 85100 Ρόδος,
Τηλ. +30 22410 36660

το τοπογραφικό διάγραμμα του Λιμένα Ακαντιάς
Ακτή Σαχτούρη, Τουριστικός Λιμένας Ρόδου, 85100
+30 22410 43500
Μαρίνα Ρόδου
+30 22410 37927
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Εγγραφή Για Ενημέρωση

© 2015 www.litando.gr. All Rights Reserved
Designed by Dingo Marketing Team.